fredag 8 januari 2010

Tunnbrödskorg med räkor och avocado



Mjukt tunnbröd
Oskalade stora räkor
Avocado
Creme fraiche
Sweet chilisås
vitlök

Blanda ca 3 msk creme fraiche med en msk sweet chilisås och en pressad vitlöksklyfta till en "sås". Ställ i kylen.
Skala räkorna.
Skär ut rundlar av tunnbröd, eller jämna fyrkanter.
Skala avocado och skär i bitar.

Lägg tunnbröden i 30 sek i mikron så de blir mjuka och lättformade. Lägg ut tunnbröden över en kopp så det formas en botten uppe på toppen. Ställ in i varm ugn ca 175 grader i 5-10 min. Tag ur och låt svalna.
Fyll korgarna med 1 msk "sås" och lägg i avocadobitar och skalade räkor. Avsluta med en klick "sås" och toppa gärna med en dillkvist (vilket inte jag hade nu..) Det blir en snygg servering!
Lycka till!






1 kommentar:

-ida sa...

åååh vad sugen jag blev!! och cheesecakereceptet skrev jag just upp. här ska ätas!!!