torsdag 14 januari 2010

Kyckling PCP

What? PCP?
Vissste inte vad jag skulle döpa den till...Paprika, Campinjoner, Purjolök...
Alltså; denna rätt är från början en fyllning till paj! Jag gjorde om den en aning...Men kom ihåg; denna fyllning till paj är super!

Kycklingfilé el kycklinglårfilé
Paprika
Purjolök
Champinjoner
Curry
Cayennepeppar

Gräddblandning

Vispgrädde
Tomatpuré
Salt
Svartpeppar

Olja att steka i

Skär paprika och purjolök. Hetta upp en stekpanna med lite olja. Lägg i paprika, purjo och champinjoner. Krydda med cayennepeppar, curry och salt. Låt gå i pannan några minuter och ta sedan åt sidan,
Hetta upp en teflonpanna. Lägg i kycklinglåren eller filéerna skurna i bitar (lite olja i pannan om det inte är lårfilé!)
Stek ca 5 min på var sida.
Lägg över kycklingen i en ugnsäker form. Häll över de brynta grönsakerna. Häll över gräddblandningen. Ställ in i ugn ca 20 min. Et voilà!...







Sallad, Cocktailtomater, Gurkstavar, Rödlök, Droppa över vitvinsvinäger och olivolja, örtsalt och svartpeppar.








1 kommentar:

Hallon & Blåbär sa...

Mmm, ser så läckert och färgglatt ut. Äter med ögonen =)