What? PCP?
Vissste inte vad jag skulle döpa den till...Paprika, Campinjoner, Purjolök...
Alltså; denna rätt är från början en fyllning till paj! Jag gjorde om den en aning...Men kom ihåg; denna fyllning till paj är super!
Kycklingfilé el kycklinglårfilé
Paprika
Purjolök
Champinjoner
Curry
Cayennepeppar
Gräddblandning
Vispgrädde
Tomatpuré
Salt
Svartpeppar
Olja att steka i
Skär paprika och purjolök. Hetta upp en stekpanna med lite olja. Lägg i paprika, purjo och champinjoner. Krydda med cayennepeppar, curry och salt. Låt gå i pannan några minuter och ta sedan åt sidan,
Hetta upp en teflonpanna. Lägg i kycklinglåren eller filéerna skurna i bitar (lite olja i pannan om det inte är lårfilé!)
Stek ca 5 min på var sida.
Lägg över kycklingen i en ugnsäker form. Häll över de brynta grönsakerna. Häll över gräddblandningen. Ställ in i ugn ca 20 min. Et voilà!...
Sallad, Cocktailtomater, Gurkstavar, Rödlök, Droppa över vitvinsvinäger och olivolja, örtsalt och svartpeppar.
1 kommentar:
Mmm, ser så läckert och färgglatt ut. Äter med ögonen =)
Skicka en kommentar