Detta är en stor sats, men det är ju bara att halvera mängderna...
15 dl havregryn
5 dl rågflingor
1,5 dl pumpafrön
1,5 dl solroskärnor
2 dl hackade hasselnötter
2 msk vaniljsocker
2 dl olivolja eller annan..
1 dl vatten
2 msk sirap
Ös upp havregryn, rågflingor, pumpafrön, solroskärnor, vaniljsocker i en ugnsäker panna. Hacka nötterna och ös i dem också.
Blanda olivolja, vatten och sirap. Häll över grynblandningen och blanda väl.
Sätt in i ugnen på 175 grader i ca 45 minuter. Kanske korta tiden om mängden halveras. Rör om lite då och då.
När den fått fin färg, ta ut och låt den svalna...klart!
15 dl havregryn
5 dl rågflingor
1,5 dl pumpafrön
1,5 dl solroskärnor
2 dl hackade hasselnötter
2 msk vaniljsocker
2 dl olivolja eller annan..
1 dl vatten
2 msk sirap
Ös upp havregryn, rågflingor, pumpafrön, solroskärnor, vaniljsocker i en ugnsäker panna. Hacka nötterna och ös i dem också.
Blanda olivolja, vatten och sirap. Häll över grynblandningen och blanda väl.
Sätt in i ugnen på 175 grader i ca 45 minuter. Kanske korta tiden om mängden halveras. Rör om lite då och då.
När den fått fin färg, ta ut och låt den svalna...klart!
3 kommentarer:
grymt!! Vad gott det ser ut, det ska jag testa!
Kul att du gillade mitt "besöksbjudstips" ;)
Det förde mig till din blogg...den är fantastisk!
En ny favorit...tack!!
Åh så gott det ser ut! Hur länge håller müslin? Kram Sandra
Kul och tack Natalie! =)
Vilken bra fråga Sandra...så länge nötterna är ok kan jag tänka...det är ju färskvara, så bättre att göra lite åt gången tycker jag...
Tack!=)
Skicka en kommentar