Gör inte bakad potatis på ofta men kommer ihåg att jag för lääängesen när jag bodde hemma gjorde en röra på Creme fraiche, skinka, burkchampinjoner, gröna ärtor och så kommer jag inte ihåg vad jag kryddade med men det skulle kunna funka med dijonsenap, curry eller bara salt och peppar. Tonfiskröra är ju oxå gott!! Har du inte ett Grafitti i närheten?? De har ju många goa röror till sina "päror":)
Lite tips från café-tiden..som var väldigt populärt : blanda ihop cremefraiche och majonäs (mer cremefraiche än majonäs), hackad rödlök, salt, och ett par varv med peppakvarnen, och curry, (det ska vara mycket curry), lite finackat syrligt äpple, och sen i med salladskyckling...mumma. Tonfiskröran var riktigt populär också,: även här, cremefraiche och majonäs(samma som ovan), hackad rödlök, frusen dill (funkar givetvis med färsk också :-)),salt och fint mald svartpeppar. Superenkelt och gott...håll till godo vännen!
Har ett super gott recept på bakpotatis smakar som på restaurang. : Bakad potatis med kycklingröra (4port) 4 st bakpotatisar 1 liten grillad kyckling 140 g bacon 1 avokado 1 päron 1 rödlök 2 vitlöksklyftor 2-3 msk mango chutney 4 dl lätt creme fraiche 1-2 tsk curry Salt, Peppar
Tärna kycklingköttet, avokadon, päronet, rödlöken och lägg i en bunke. Knaperstek baconet och låt rinna av på papper, vänd ner i kycklingröran. Blanda creme fraichen, mango chutneyn, vitlök, curry, salt och peppar. Blanda ner i kycklingröran. Testa detta hur gott som helst
En annan snabb o enkel är cremefrach tomat chilli blanda med en burk tonfisk o en hackad rödlök. Mycket gott o snabbt Kram sandra
8 kommentarer:
Gör inte bakad potatis på ofta men kommer ihåg att jag för lääängesen när jag bodde hemma gjorde en röra på Creme fraiche, skinka, burkchampinjoner, gröna ärtor och så kommer jag inte ihåg vad jag kryddade med men det skulle kunna funka med dijonsenap, curry eller bara salt och peppar. Tonfiskröra är ju oxå gott!! Har du inte ett Grafitti i närheten?? De har ju många goa röror till sina "päror":)
Samma här Sofie! Dö länge sedan sist, just därför..=)
Tack för tipset! Nej, inget Grafitti här så långt ögat når...=)
Lite tips från café-tiden..som var väldigt populärt : blanda ihop cremefraiche och majonäs (mer cremefraiche än majonäs), hackad rödlök, salt, och ett par varv med peppakvarnen, och curry, (det ska vara mycket curry), lite finackat syrligt äpple, och sen i med salladskyckling...mumma. Tonfiskröran var riktigt populär också,: även här, cremefraiche och majonäs(samma som ovan), hackad rödlök, frusen dill (funkar givetvis med färsk också :-)),salt och fint mald svartpeppar. Superenkelt och gott...håll till godo vännen!
Ohhh, jag minns dessa underbara röror från cafétiden!! Gud så gott..Tack!
Har ett super gott recept på bakpotatis smakar som på restaurang. :
Bakad potatis med kycklingröra (4port)
4 st bakpotatisar
1 liten grillad kyckling
140 g bacon
1 avokado
1 päron
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
2-3 msk mango chutney
4 dl lätt creme fraiche
1-2 tsk curry
Salt, Peppar
Tärna kycklingköttet, avokadon, päronet, rödlöken och lägg i en bunke. Knaperstek baconet och låt rinna av på papper, vänd ner i kycklingröran. Blanda creme fraichen, mango chutneyn, vitlök, curry, salt och peppar. Blanda ner i kycklingröran.
Testa detta hur gott som helst
En annan snabb o enkel är cremefrach tomat chilli blanda med en burk tonfisk o en hackad rödlök. Mycket gott o snabbt
Kram sandra
Tack Sandra! Jag lägger upp recepten i bloggen om det är ok!?
Kram
Jaja men har ni testat det? Super gott
Skicka en kommentar