Ingen vacker bild, men den smakade ganska bra...syrlig, söt och alldels lagom goood...
Botten:
300 gram digestive eller annan kexsort (jag hade ca 100 gram fullkornspepparkakor och resten digestive...)
100 g flytande margarin
1 msk kanel
1 msk vaniljsocker
Fyllning:
1 burk kondenserad mjölk
4 äggulor
1 dl limesaft
Garnera med lime...
Blanda ihop ingredienserna till botten. Kör gärna i en mixer. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant.
Grädda i 200 grader ca 5 min.
Rör kondenserad mjölk och äggulor (ej vispa!) och tillsätt limesaften.
Häll över kakan och låt stå minst 4 timmar.
5 kommentarer:
Jag längtar till vi ska äta hos er nästa gång =)
Nu du Ylva har jag höga förväntningar hehe ;)
Hej
jag gjorde din cheeskake med nutella i helgen, jisses så god den var..
Tusen tack för ett underbart gott recept..
Mvh
Therese
Låter skitgott!!
Jag ääälaskr Key lime pie. Det var länge sedan. Får nog baka en snart. Åh, så gott!
Mums! Det här receptet ska jag absolut testa! :-)
Skicka en kommentar