onsdag 3 mars 2010

Närgånget

Mmmm...ganska närgånget!

Jag vill så gärna fota alla mina familjemedlemmar. Närgånget, men jag får inte. De vill inte vara med på bild på min blogg. Trist. Barnen förbjuder mig oftast, men ibland råkar det bara slinka in en och annan bild. I smyyyg. Jag vet att Emma brukar "skrolla" igenom bloggen, bara för att kolla just detta. Men, denna familjemedlem klagar aldrig! Han älskar att vara med på bild. Han heter Peppe. Han älskar det mesta faktiskt. Klagar aldrig, säger aldrig emot eller tjurar. Det enda jag kan komma på som han inte älskar är vetrinären! En lång historia som inte får plats här...
En annan sak han älskar är "hans" DAGIS! Jo, han går faktiskt på dagis. Hunddagis. Där har han sin krok, sina fröknar och sina kompisar. Han vill absolut bära sitt koppel när han ska hem!
Vi får väl se när nästa familjemedlem dyker upp i "närgånget"...

5 kommentarer:

Sus sa...

Goding!

Jag vill se bilden på dina barn där de ser ut som mina =)!!

Helena Ljunggren sa...

Raring! Fin kille. :)
En av våra skulle också gått på dagis men jag blev sjuk och har varit hemma så hon är aldrig ensam. Glad att det är poppis med hunddagis numera, alltför många vovvar som är hemma själva på tok för länge om dagarna.

Sandra sa...

Viggo hälsar till sin dagiskompis. Viggo älskar också sitt dagis. Bus hela dagarna
Kram Sandra & Viggo

Helena sa...

Vilken jättefin liten familjemedlem! Min lilla vovve är hos sin "dagmamma" på dagarna, det är min mormor. Det är en toppenbra lösning, för då får både hon och hunden sällskap, och mormor får besök varje dag. För ett tag sedan var hon på sjukhuset några dagar, och då var det foton på lilla vovven som var viktigast för henne att ha med sig! :-)

Fru Matglad sa...

Härligt...visst är de goa!