onsdag 14 april 2010

Marinerade Kräftstjärtar


Dessa gjorde jag förra helgen. Som ett enkelt tilltugg innan maten...
Men tänk på att de skall ligga i oljan minst ett par timmar, gärna någon dag eller ett par. Lägg i en burk med tätslutande lock, så har ni nåt gott till helgen! =)


Kräftstjärtar eller räkor i lake
Någon god olivolja
Pressade vitlöksklyftor
Flingsalt
Persilja

Blanda allt och häll över kräftstjärtar eller räkor...


4 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Vad gott det låter, det har jag aldrig provat, men det skall jag.

egoinasmamma.nu sa...

Sv: Det är mycket roliga att fota mig själv med webb-kameran. Den tar bort rynkor och sånt.. :D

Remsan sa...

Åh hå hå... Här sitter jag och funderar på att ta mig nåt lätt att äta och kollar in här... Om jag hade haft en sån skål nu...

mumsfillibaba sa...

Me like!!