Fastnade istället på sidan "Mat & Dryck i Blekinge Läns Tidning...
Tobleronemousse med hallonsås
4 port, 2 timmar
200 g ljus Toblerone
3 dl vispgrädde
1 msk flytande honung
2 ägg
Hallonsås:
250 g tinade hallon
2-3 msk florsocker
Garnering:
citronmeliss
Gör så här:
Vispa grädden.
Smält chokladen över vattenbad, och blanda med honungen.
Låt svalna något.
Vispa äggen luftiga och blanda med chokladen.
Tillsätt sedan lite av den vispade grädden och blanda försiktigt.
När smeten blivit "jämn", vänd försiktigt ner resten av grädden utan att röra för mycket.
Ställ i kylen minst 1 timme.
Mixa hallon och florsocker.
Sila. (?)
Häll upp i portionsformar och ringla såsen över.
Garnera med citronmeliss.
Jag veeeet! Trist utan bild...men lovar stoppa in en, när jag testat detta...
Ha en härlig dag, och se till att inte bli alltför lurade idag!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar