torsdag 4 februari 2010

Tar tillbakaIgår skrev jag om denna kebab, men jag tar tillbaka att rekommendera er att köpa denna, tills jag fått veta vad det var jag tuggade på!
När jag skulle in på sista tuggan, så krasade det till i mina tänder och jag plockade ut något som såg ut som en sten!..Ok sånt kan väl hända (?), men idag när jag skall ta resten till lunch händer det IGEN! Trodde åtminstone en tand gick åt skogen! Slängde såklart påsen igår, så någon tillverkares uppgifter har jag inte, men ska kolla idag när jag handlar. Har sparat stenen eller vad det nu kan vara, så får vi väl se vad de säger! Hoppas kunna återkomma med en förklaring.

3 kommentarer:

Sandra sa...

Har en spn påse i frysen, så hittar du inte den på Maxi så kan jag kolla vad det står på påsen. Nu vågar man väl inte äta kebaben.

/Sandra

Fru Matglad sa...

Sandra, jag stod o läste på förpackningen på Maxi, men där var så mycket text o jag hade ingen penna...så jag köpte en till...! Skall ringa i morgon må du tro!..Ät inte förrän jag kollat...speciellt inte till "lilleman"...återkommer, promise! Må så gott!

Sandra sa...

Hej ja hör av dig när du pratat me dem så man vet. Nej inte bäst att ge Lilleman någon kebab.

Kram kram