söndag 2 maj 2010

Söndagslunch

Lite rester från gårdagen! Härliga vänner kom på besök, alltid lika trevligt!

Hur mycket kan variera den där älskade pastan!?

Här kokade jag pastan enl. anvisningarna på paketet, men bara så att den är "al dente"!
Skölj lite snabbt i kallt vatten.
Fräs upp lite hackad vitlök i lite olja, och blanda i olika soretrs grönsaker. Jag använde paprika, haricots verts och ruccola! Man kan ju ta vad man har hemma...
Tanken var att grilla...men det blev grillning i ugnen istället. Inte lika gott, men men...



3 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Så läckert! Jag tycker faktisk inte det blir så stor skillnad mellan att grilla i ugn och grilla ute och jag grillar OFTA i ugnen. Äter till ex heller grillkorv framför kokkorv.

Mårtenssons kök sa...

Visst är pasta något som man kan variera i all oändlighet, bara fantasin finnes så...

Anonym sa...

Härligt att se att Ni äter rikligt med pasta !! Visste inte att du hade en sån här trevlig blogg varför har du inte nämnt det !! Attans vad mycket mat man missat !!! Ha det gott och fortsätt njut !

Mvh Mattias " Barilla "