måndag 7 mars 2011

Italiensk Penne rigate

Här kommer dagens vardagsrecept!
Det tar ungefär lika lång tid att tillaga denna rätt, som tiden det tar för pastan att koka upp.


Sidfläsk
Pasta penne
1 gul lök
2 msk tomatpuré
2 msk oregano
1 burk champinjoner
1 paket krossade tomater
1 dl vatten
Parmesan ost
½ ask körsbärstomater
½ gurka (som tillbehör)

Gör så här:

Koka pastan.
Skala och hacka löken.
Dela tomaterna på hälften.
Strimla fläsket och lägg i en het stekpanna och stek till köttet är genomstekt.
Lägg i lök, tomater, oregano, tomatpuré, krossad tomat och vatten och låt puttra 4-5 min.
Servera med gurkstavar och en permesanost.
Tips: ZETA Parmigiano Reggiano! Supergod färskriven parmesan...


Inga kommentarer: