Till Rulladerna:
Tunnskuren lövbiff
Senap (gärna sötstark)
150 G Philadelphiaost
1 knippe färsk persilja (hacka och blanda med osten)
1 köttbuljongtärning
Salt & Peppar
Till Risoniotton:
2 msk rapsolja
1 burk champinjoner
1 gul lök
1/2 knippe färsk persilja
salt & peppar
Lägg ut lövbiffarna och pensla på senap.
Lägg en klick färskost på och bred ut tunnt,
Rulla ihop till rullar och fäst kanten med en tandpetare.
Bryn runtom i het stekpanna någon minut och lägg sedan över i en gryta eller traktörpanna.
(Bryn bara 3-4 st åt gången så att det inte blir vätska i pannan!!)
Koka risoni enl. förpackningen instruktion.
Häll av i ett durkslag och spola med kallt vatten.
Bryn löken.
Blanda i den finhackade svampen och persiljan.
Blanda svampblandningen med risonin.
Rulladerna:
Häll på grädde, creme fraiche, buljong, salta & peppra efter smak..
Låt småputtra ca 10 minuter.
Servera!
4 kommentarer:
Vad gott det ser ut!
Nästan lite jobbigt att surfa på matbloggar när man är hungrig. ;)
/Åsa
Mums vad gott!
mm vad gott det ser ut. jag älskar risoni och det är kul med lite bra recept på hur man kan variera det!
Vilket spännande recept! Risoniotto! :-)
Skicka en kommentar