söndag 23 september 2012

Räkfyllda pengasiusfiléer


4 personer
Räkna en filé per person (eller ca 200 g/pers) 

Ingredienser till fyllningen:

Ta fram smör i god tid så det hinner bli rumsvarmt ca 50 gram. Lägg i en bunke tillsammans med:
Räkor i lake (eller kräftstjärtar) en liten burk
Citronpeppar
Salt
Finhackadf färsk dill.

Lägg filéerna på en bit hushållspapper så de rinner av och "torkar till".
Fördela smörfyllningen på filébitarna och rulla ihop.
Lägg i en smörad, ugnsäker form med skarven ner!
Ev överbliven smörblandning lägger du på toppen av filéerna innan de åker in i ugnen.
Räkna ca 20 min i 200 grader varm ugn.
Under tiden kokar du pasta eller valfritt tillbehör, här hade jag denna gooda pasta sorten! Passar utmärkt till detta. TIPS! Häll några doppar olivolja citron (se bild) över den nykokta pastan!

Bon app!


Inga kommentarer: