måndag 31 januari 2011

Snabb gryta med mangosås



Vad kunde väl passa bättre en dag som denna febriga dag, att få Veckans Middag hemkörd till dörren!?

Snabb gryta med mangosås

Ris
Skinkschnitzel
2 gula lökar
smör
3 dl vatten
1 grönsaksbujong
1 gul paprika
1 msk tomatpuré
2 msk mango chutney
1 msk maizena
1 dl matlagningsgrädde
salt & svartpeppar
1 ask cocktailtomater

Gör så här:

Koka ris.
Skär köttet i strimlor och bryn i en stekpanna med smör.
Krydda med salt & peppar och lägg över i en gryta.
Skala och klyfta löken och lägg i grytan tillsammans med vatten och buljong.
Koka i 15 min.
Strimla paprikan och lägg i grytan tillsammans med tomatpuré och mango chutney.
Koka upp och red ev av med maizena.
Tillsätt grädde och koka 3 min.
Tillsätt salt & peppar efter smak.
Servera med cocktailtomaterna.

Visst låter det enkelt och gott!
Bilder kommer senare när det är färdiglagat!


1 kommentar:

mumsfillibaba sa...

Det lät riktigt gott!!