söndag 21 november 2010

Vildsvinsstek

Vi fick en vildsvinsstek av Filips pappa som jagar för flera månader sedan, men det har liksom inte blivit av att jag gjort den...
Men idag slog jag till, och det blev en helt suverän middag,
Tack Janne!




Jag använde pressad vitlök, salt, peppar & timjan som jag gned in köttet med...

Använde termometer till 68 grader...


God viltsås:

Grädde
Rött vin
Vilt fond
salt & peppar
Lingon eller gelé (idag tog jag lite rödlökscumberland)
timjan

En riktig söndagmiddag!

Serverade med rödlökscumberland och gelé, kokt asperguspotatis.

Så Janne, nu vet du vart du kan leverera nästa gång du träffar...;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man, really want to know how can you be that smart, lol...great read, thanks.

Sara sa...

Det ser så himla gott ut. Mumma!

Mårtenssons kök sa...

Vildsvin tackar man inte nej till, en riktigt god köttbit.