onsdag 20 oktober 2010

Välförtjänt uppdatering!

Eller vad säger ni?

Herregud, vad hände?

Jo just det, jag sökte till högskola, kom in och på den vägen är det!
Eftersom uppdateringen här hos Fru Matglad inte är vad den borde, så kanske jag borde lägga ner...men det känns sorgligt. Jag tänker så här: SNART får jag struktur på mitt liv...SNART kommer jag att få tid...ja, ni fattar? Så, vi lever på hoppet att jag ska få lite fritid en vacker dag!

"Hoppet är det sista som överger en" sägs det ju...

Jaha, tänker ni nu, hur går det då?
Ja, det är en väldigt bra fråga! Det vet jag inte riktigt själv! Allt är helsnurrigt och har varit sedan första dagen, men enl. alla man pratar med, så SKA det vara såhär...?
Tenta har vi haft, men har inte fått veta resultat ännu, så jag gör som de erfarna säger, jag åker med, så får vi se vad som händer...

Jag är såå glad att så många är här inne o kollar till frun, trots att inte så mycket har blivit skrivet på sista tiden.
Jag ska inte lova att jag kommer bättra mig den närmsta tiden, men jag kan lova att jag skriver när lusten och tiden finns!

Stor kram till er alla!

1 kommentar:

mumsfillibaba sa...

Ja, att plugga ska inte vara lätt alltid!! Önskar dig ett stort lycka till!! Men lägg inte ner bloggen. Pausa bara och gör ett inlägg OM du hinner någon gång!! Som en studiepaus. Det behöver man!